Naslovnica Dobre priče Kompanija Klas d.d. Udruženju Pomozi.ba donirala sredstva za liječenje oboljelih bh. građana

Kompanija Klas d.d. Udruženju Pomozi.ba donirala sredstva za liječenje oboljelih bh. građana

Nakon realizirane kampanje “Širimo ljubav” za pomoć oboljelim građanima BiH, društveno odgovorna kompanija Klas d.d. Udruženju Pomozi.ba donirala je iznos od 36.165 KM.

Muhsin Spahić ispred Udruženja Pomozi.ba uručio je zahvalnicu kompaniji Klas d.d., te se zahvalio na ideji i realizaciji ovog humanitarnog projekta. Dragan Vučić, član Uprave i Izvršni direktor za operativno poslovanje kompanije Klas, te Amela Kalić Terzić ispred službe marketinga, zahvalili su se svim građanima koji su za vrijeme kampanje kupovali Klas hljebove, te istakli kako će Klas kao društveno odgovorna kompanija nastaviti kroz svoje humanitarne aktivnosti pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Kampanja je realizovana u periodu od 20. juna do 20. septembra tekuće godine, a tokom trajanja kampanje dio prihoda od prodaje svakog Klas hljeba doniran je Udruženju Pomozi.ba u svrhu liječenja oboljelih građana.

Prijatelji projekta “Širimo ljubav” bili su kompanije Mercator BiH, UTD Best d.o.o., Fis Vitez, Hoše Komerc, Bingo, Konzum BiH.
Udruženje Pomozi.ba svakodnevno prima molbe djece i odraslih koji nisu u mogućnosti finansirati vlastito ili liječenje svojih najmilijih, stoga ova donacija kompanije Klas d.d. ima još i veći značaj. Iskreno zahvaljujemo kompaniji Klas d.d. koja je i ranije podržavala naš rad, prijateljima projekta i svim građanima koji su kupovinom Klas hljebova podržali kampanju “Širimo ljubav”.