Naslovnica Preporučujemo I radni dan može biti opuštajući sa savršenom pauzom za kafu!

I radni dan može biti opuštajući sa savršenom pauzom za kafu!

Svako od nas traži izvore inspiracije, da potakne vlastitu produktivnost u toku radnog dana. Neki su već otkrili neodoljive ukuse koje oslobađaju Barcaffe Perfetto kapsule, a za one koji još uvijek nisu, sigurni smo da će nakon ovog teksta poželjeti probati te fantastične ukuse.

Svi mi imamo neke svoje male rituale, pomoću kojih obogaćujemo radne sate i oslobađamo kreativnost na poslu. Ljubitelji kafe imaju poseban ritual radosti uživanja u omiljenom napitku, u pauzama za kafu. A taj poseban užitak još više cijenimo nakon završenog radnog vremena, napuštanja poslovnog okruženja  i sumiranja dana, uz popodnevni odmor sa šoljicom vaše omiljene kafe.

Kako bi vaši prijatni i relaksirajući momenti uživanja u omiljenoj kafi trajali duže, a šoljica baš takve kafe bila na dohvat ruke u svakom trenutku, Barcaffè Perfetto ima čak četiri različita okusa u vidu kapsula koje će odgovarati vašem kućnom Dolce Gusto aparatu. Doze koje su savršeno odmjerene, besprijekorno izbalansiranih aroma i vrhunskog kvaliteta kafe u svakoj kapsuli, povezuju 50 godina dugu tradiciju i savremenu dimenziju užitka.

Oni čiji su izbor klasični ukusi i pravi espresso, zaljubiće se u punoću gutljaja kratkog espressa u koji se za tili čas pretvaraju Barcaffè Perfetto Espresso kapsule, u kojima fino usklađeni tonovi grade jak i harmoničan ukus savršenog espressa.  Nešto laganije i jednako prijatno zadovoljstvo, osjetiće i ako se odluče da probaju Barcaffè Perfetto Cappuccino. Nostalgična sjećanja koja naviru sa zracima ranoproljetnog, popodnevnog sunca, postaće još nježnija uz gutljaje Barcaffè Perfetto Caffè Latte-a.

Od sada na tržištu Bosne i Hercegovine ljubitelji savršeno kremaste i mliječne strukture mogu uživati i u obogaćenom i profinjenom Barcaffe Perfetto Macchiato Irish Cream aromom sa bogatom i postojanom pjenom.