Naslovnica Lifestyle Horoskop za 2022. – Šta vas očekuje u ovoj godini?

Horoskop za 2022. – Šta vas očekuje u ovoj godini?

pixabay/MabelAmber

Ova nadolazeća godina donijet će različite prilike za svaki od znakova koje treba iskoristiti!

Ovan
Sjeme zasađeno u prvim mjesecima doživjet će brz napredak tokom 2022. Kombinacija posla i zadovoljstva tokom februara i marta donosi vrijedne veze i zanimljive ponude. Prilike za karijeru koje ste propustili mogu se ponovo pojaviti sa boljim uslovima u septembru. Više opcija će vas potaknuti da hrabro zaronite u potpuno drugom smjeru ili pokrenete vlastiti posao. Iskoristite svoju povećanu kreativnost da predstavite originalne ideje ili dodate štih svom radu i vidjet ćete rezultate do oktobra. Ljubav i prijateljstva – godina donosi obilje druženja i trajnih prijateljstava. U maju, Venera ulazi u vaš znak čineći partnere pažljivijim i dajući samcima priliku da upoznaju nekoga. Zvijezde njeguju komunikaciju i jedinstvo u junu i julu, dok je avgust najbolji za zabavu i uljepšavanje okoline. Prijateljstva poprimaju više dubine jer ćete prepoznati one koji računaju i manje se fokusirati na neozbiljne veze. Septembar i oktobar donose harmoniju, romantiku i pozitivna poboljšanja – veze koje su sada stvorene građene su da traju.

Bik
Na početku 2022. avanturistička zvijezda akcija podstiče vas da prihvatite promjene. Zvijezde pojačavaju vaše ambicije i sa Jupiterom u vašem sektoru umrežavanja do maja, dijeljenje neobičnih ideja s prijateljima i ljudima na vlasti će dobiti podršku. Nemojte se utrkivati ​​u kupovini sredinom godine jer postoji velika šansa da ćete se predomisliti. Do oktobra, krv, znoj i suze vam omogućavaju da s osjećajem olakšanja postignete finansijske ciljeve. Olabavite stisak i krenite u toku. Ljubav i prijateljstva – godina počinje sa zvijezdama u vašem duhovnom sektoru koje vas podstiču na razmišljanje i manifestiranje. U vaš život ulaze i zanimljivi ljudi. Može povećati prilike za neobavezne susrete i trajne veze. Zvijezde stvaraju situaciju u septembru. Usljediće pozitivni pomaci, vraćanje harmonije i romantike u novembru i decembru. Kod kuće, trajna akcija zamjenjuje se mirom i redom. April je vrijeme za kućne razgovore. Izbjegnite nesporazume u julu jasnom komunikacijom.

Blizanci
Možete postati fiksirani na neki strastveni projekat ili novu karijeru. Bez obzira koliko ste zaljubljeni u svoju buduću akviziciju, dajte sebi period hlađenja da istražite druge opcije. Što se zdravlja tiče, povezivanje sa svojom duhovnošću i uspostavljanje trenutaka tišine u martu i aprilu ublažiće stres. Preuzimanje kontrole nad svojom kondicijom i implementacija rutine također će biti lakši tokom cijele godine, posebno između septembra i novembra. Ljubav i prijateljstva – vaš ljubavni život počinje sa praskom zahvaljujući Marsu. Budite samopouzdani i slijedite koga i šta želite. Do juna, ako ne i prije, požnjeti ćete nagrade. Prijateljstva igraju važnu ulogu u vašim odnosima tokom maja, kada je vrijeme da razlikujete prolazno od čvrstog. Avgust njeguje mir i produktivnost kod kuće. Tokom jula možete vidjeti nekoga u drugačijem, romantičnijem svjetlu – iskoristite priliku! Parovi, pojačajte toplinu u novembru.

Rak
U 2022. zvijezde otkrivaju više odanog, manje sumnjivog Raka. Ako ste se mučili oko troškova, određenog puta, oslanjali se na unapređenje ili želite da napravite hrabar potez, april je vaše vrijeme da zablistate. Učenje igra veliku ulogu u vašem napredovanju jer Jupiter, planeta izobilja, osnažuje vaš sektor visokog učenja. Raširite svoja krila široj ili inozemnoj publici, posebno u februaru, donijet će rezultate u oktobru.
Ljubav i prijateljstva – čak i najekstrovertniji Rak će otkriti da je vaša društvena baterija na izmaku na početku godine. Također, možete biti ogorčeni što dajete previše od sebe u vezi. Postavljanje zdravih granica u februaru će stvoriti pozitivan okvir za ostatak 2022. Dajte i uzmite su ključni, ali svoje potrebe morate dati do znanja posebno tokom jula i avgusta. Romantika i intimnost u velikoj mjeri zavise od vašeg samoizražavanja.

Lav
Ove godine radi se pametnije, a ne teže. Osjećat ćete strast prema onome što radite, što će vam, naravno, dati poticaj da iskočite iz kreveta. Ne plašite se da ćete popustiti uzde od februara, a do septembra ćete vidjeti koliko više možete postići delegiranjem i saradnjom. S Jupiterom u vašoj kući zajedničkih resursa veći dio godine, pregovaranje će biti lako i imat ćete više opcija. Ljubav i prijateljstva – vi ste vođa, a ne sljedbenik. Ove godine je ipak sve o slušanju drugih i timskom igraču. Saradnja u februaru će se pokazati plodnom pod uslovom da ste voljni da ostanete otvoreni i razmjenjujete ideje. Mars u vašem ljubavnom sektoru u martu i aprilu tjera vas da donesete ključne odluke. Bez obzira da li ste u vezi, držite se svog oružja i svojih vrijednosti. Samci, pazite na Škorpije i Ovnove.

Djevica
Vrijedni, organizirani i vrijedni, vi ste vrhunski timski igrač! Ovogodišnja saradnja je ključna posebno tokom februara i marta. Međutim, vrijeme je i da preuzmete vodeću ulogu. Tokom juna pokažite moći od kojih ste napravljeni i ne dozvolite nikome da pripisuje zasluge za vaš rad. Predstavite ideje i oslobodite svoju kreativnost. Sporedna gužva mogla bi postati unosan posao. Morat ćete potrošiti novac da zaradite novac, ali s vašom oštroumnošću, isplatit će se. Ljubav i prijateljstva – “Sretni u ljubavi” je najbolji način da opišete vaše veze jer Jupiter, planeta sreće, daje blagoslove vašem ljubavnom životu. Osjećat ćete se spontanije i vjerovatno ćete slijediti svoje srce umjesto glave. Mnogi će se odlučiti tokom februara bilo da se useljavaju zajedno ili razmjenjuju zavjete. Smanjit ćete druženje kako biste se fokusirali na njegovanje bliskih prijateljstava.

Vaga
Ove godine želite da uspostavite ravnotežu između kuće i posla. S obzirom da se Venera gnijezdi u vašoj domaćoj zoni od januara do marta, porodica će biti prioritet. Harmonija i sreća koju osjećate natjerat će mnoge da razmisle o pokretanju kućnog posla koji vam omogućava da budete sa voljenima. U avgustu biste to mogli pretvoriti u porodičnu stvar. S Jupiterom u vašem radnom sektoru do juna, dobit ćete svu potrebnu podršku. Ljubav i prijateljstva – ova godina donosi ključne promjene. Nećete biti zadovoljni da ostanete u vezi, bilo da je romantična ili platonska, ako vam više ne služi. Bit će teško prepoznati da ste prerasli određena prijateljstva, posebno u aprilu. Isto važi i za vaš ljubavni život. Od juna pa nadalje imate divnu priliku da upoznate nekog posebnog. Parovi će također imati pozitivna otkrića i uživati ​​u zajedničkom rastu.

Škorpija
Vaše pregovaračke vještine su na vrhuncu od samog početka. Maj i juni su najbolje vrijeme za cjenkanje. Ne upuštajte se previše i koristite taj šarm Škorpije. Ako ste ostali na poslu zbog finansijske sigurnosti, vrijeme je da izgubite redovnu platu za svoj pravi poziv. Pritisnite dugme za pokretanje na sopstvenim naporima oko avgusta. Sve prebrojavanje i trud u martu isplatiće se do novembra. Ljubav i prijateljstva – strastven početak godine, zahvaljujući Jupiteru u vašem sektoru zabave i flerta, osigurat će puno akcije u vašem ljubavnom životu! Mart i april mogu donijeti određena iskušenja. Neki od vas mogu pasti i na prijatelja koji će biti savršena osnova za vezu. Također, možete odlučiti da nešto ležerno učinite preciznijim. Izbjegavajte svađu zbog toga u avgustu i do novembra ćete biti u stanju blaženstva.

Strijelac
Proveli ste većinu svog vremena radeći iza scene, ali od marta je vrijeme da pokrenete PR mašinu. Do avgusta ćete stići. Što se tiče finansija, odmjeren početak godine promijenit će se u maju kada se Jupiter preseli u vaš sektor povezan s grupnim naporima. Saradnja će donijeti neočekivani novac. Od oktobra do kraja godine zvijezde povećavaju vaše mogućnosti zarađivanja novca. Uzmite u obzir brigu o sebi i kvalitetno vrijeme sa voljenim osobama. Ljubav i prijateljstva – zvijezde jačaju vaše komunikacijske vještine početkom 2022. godine, omogućavajući vam da se izrazite i izrazite svoje želje. Od marta do maja žarka zvjezdana akcija rasplamsava vaš sektor strasti i romantike, što je odlična vijest za samce i parove. Dublja posvećenost će se pojaviti tokom maja. Život u kući ostaje zadovoljan i stabilan, dok prijateljstva cvjetaju tokom septembra. Dajte nekome drugu šansu i ne donosite prebrzo zaključke.

Jarac
Reflektivni početak godine ohrabruje vas da se opustite i planirate svoj sljedeći korak. Do februara, sa Venerom u vašem znaku, vaše samopouzdanje i harizma će biti na vrhuncu, što je savršeno vrijeme za volanom i dogovorom. Ciljajte visoko, rizikujte i klonite se dobro utabanog puta. Do septembra će vam se vaši izbori, posebno u vezi sa karijerom, isplatiti. Porodični život će biti veoma ispunjen, a od juna ćete razmišljati o velikom potezu. Ljubav i prijateljstva – Venera, planeta ljubavi čini vas neuobičajeno prevrtljivim na početku godine. Nemojte davati nikakva obećanja ili romantične obaveze jer se možete predomisliti. Ipak, do februara ćete imati jasnoću i odlučnost. Slijedite svoje želje i neka svoja osjećanja budu poznata. Sa Jupiterom, planetom izobilja, u vašoj komunikaciji do juna, potrudite se da budete izražajniji sa svojim osjećajima i otvorenijeg uma. Poslušajte savjet prijatelja u oktobru i čak im dozvolite da igraju Kupidona!

Vodolija
Jupiter, planeta prosperiteta, obasjava vašu finansijsku zonu do juna. Vaša novčana situacija cvjeta po sudbini i dizajnu i biće vam ponuđene unosnije prilike u vezi s vašom karijerom. Najbolje od svega, izbori i ishodi će biti pod vašim uslovima. Zaista ćete uživati ​​u radu i saradnji sa kolegama, posebno u junu. Ublaženi pritisak će takođe osigurati harmoničan život u kući. Ljubav i prijateljstva – ljubav je stabilna i glatka većim dijelom u 2022. Od juna do oktobra bit će ispunjeni strašću i romantikom, dok će jake veze jačati, a slabije doći do tačke prekida. Kompromis, ali do tačke i ne pristajajte na manje! Avgust donosi ono najbolje i priliku da promijenite svoj odnos prema partnerima, porodici i prijateljima. Strpljivo slušanje i učenje iz tuđih riječi umjesto želje da zauzmemo središnje mjesto otvorit će vrata.

Ribe
Osjećate li se sretno? Jupiter u vašem znaku od početka godine do juna, i ponovo u oktobru do kraja godine, daruje vas blagoslovima. Optimistički stav će vas odvesti daleko, ali vam je potreban i pragmatičan način razmišljanja. Srećom, zvijezde u vašem sektoru aspiracija, a zatim i ambicija na početku godine će vam osigurati da snažno slijedite ono što želite profesionalno i u smislu vrijednosti. Ljubav i prijateljstva – dosta je dosta! Obično ste lagodni, ali ove godine ste preoblikovali svoje ciljeve i bićete daleko uporniji i bez izvinjavanja hrabriji. Ako vaša veza nije na visini do maja, učinit ćete neke drastične i pozitivne promjene. Da li želite više nego što dobijate ili neko sasvim drugačiji? Do jula ćete sretno krenuti. To znači da možete biti sami, ali ne i usamljeni, ili se ostavite otvorenim za novu romansu. Porodica će biti veliki izvor dosad neiskorištene radosti.