Naslovnica Lifestyle Doživite nezaboravno ljetno iskustvo poslovnog prestiža na Sarajevo Premium Nights događaju!

Doživite nezaboravno ljetno iskustvo poslovnog prestiža na Sarajevo Premium Nights događaju!

Period Sarajevo Film Festivala 2023. donosi ne samo sjajne filmske naslove, već i ekskluzivan poslovni i korporativni događaj – Sarajevo Premium Nights!

U organizaciji Business Concierge Center Sarajevo i Topcom Agencije, ovaj spektakularni Premium Business & Corporate Event Concept održat će se kao uvertira i dan pred otvaranje Sarajevo Film Festivala, 10.08.2023. godine.

Sarajevo Premium Nights je savršeno mjesto na kojem se poslovna elegancija susreće s neodoljivim ljetnim ugođajem. Smješten u predivnom ambijentu hotela Europa-Terasa, ovaj događaj će vas oduševiti svojim jedinstvenim prostorom.

Ovo je prilika koju ne smijete propustiti! Naši korporativni partneri će imati privilegiju predstaviti svoje najnovije proizvode i tehnološke inovacije u opuštenoj atmosferi, okruženi svojim poslovnim partnerima i prijateljima. Sarajevo Premium Nights će vas očarati vrhunskim degustacijama pića i jela, koja su pažljivo odabrana kako bi zadovoljila sva vaša osjetila i ostavila vas bez daha.

Ali to nije sve! Sarajevo Premium Nights bit će obogaćen izvedbama vrhunskih DJ izvođačica, DJ KAZUMI iz Sarajeva i DJ ANA PETROV iz Beograda. Njihov nevjerojatni talent i energija podići će ovaj događaj na potpuno novu razinu, pružajući vam nezaboravno premium iskustvo koje će vas obuzeti pozitivnom atmosferom i ritmom cijele večeri.

Važno nam je vaše zadovoljstvo i udobnost, stoga smo pažljivo osmislili svaki detalj kako bismo vam pružili nezaboravno iskustvo. Sarajevo Premium Nights je mjesto gdje će se posao i užitak savršeno spojiti, pružajući vam jedinstvenu priliku da se istaknete i ostvarite važne poslovne kontakte dok istovremeno uživate u luksuznom i opuštajućem okruženju.

Rezervirajte svoje mjesto na Sarajevo Premium Nights događaju na vrijeme, jer je broj mjesta ograničen. Ova ekskluzivna prilika je idealna za vaše poslovne uspjehe i nezaboravne trenutke u odabranom društvu.

Generalni pokrovitelji Sarajevo Premium Nights eventa su brendovi Orbico kompanije, s.Oliver fragrances, Max Factor, Bruno Banani kao i partneri New Life Turkey, Voda Leda, Bizon Media, Mak Zara.

Sarajevo Premium Nights – gdje posao dobija novu dimenziju, a ljetna zabava postaje nezaboravna! Vidimo se u predivnom ambijentu terase  hotela Europa na ovom spektakularnom događaju!

Događaj, Sarajevo Premium Nights je poluzatvorenog karaktera i limitirani broj dostupnih ulaznica a rezervacija istih se može uraditi putem mail adrese: [email protected]

ili telefonom +387 61 518 579