Naslovnica Zdravlje Dobardan.ba i Dr.Pasha vas daruju!

Dobardan.ba i Dr.Pasha vas daruju!

U potpunosti ručno i s ljubavlju napravljeni, 100% prirodni kozmetički proizvodi, garantuju beskompromisan kvalitet, učinkovitost i jedinstven ugođaj.

Skoro dvije decenije proces proizvodnje i ručna izrada Dr.Pasha proizvoda kao i prepoznatljiv izgled inspirisan tradicionalnim motivima Bosne i Hercegovine, doprinose ponovnom ujedinjenju čovjeka i prirode u svrhu ljepote, zdravlja i dobrog osjećaja.

Danas vam predstavljamo Dr.Pasha kremu sa vitaminom D ili kako ga popularno zovu ”Sunčani vitamin”.

Krema sa vitaminom D – Dr.Pasha

Ukoliko biste mogli da zamislite proizvod na kojem bi vam vaša koža bila zahvalna od glave do pete, onda je to upravo ova krema. Vitamin D je ključni vitamin i za održavanje zdravlja kože. Blagotvorno djeluje kod kožnih promjena, podstiče proliferaciju i proces reparacije stanica kože. Posjeduje i antioksidativno djelovanje, poboljšava promet materija u stanicama te neutralizira djelovanje štetnih radikala. Također, zahvaljujući dokazanim protuupalnim svojstvima, vitamin D može biti od velike koristi u liječenju upalnih simptoma akni, posebice onih “tvrdokornih” koje se ponovno vraćaju.

Kombinirate li ovu kremu sa ostalim Dr. Pasha preparatima za njegu kože iz linije PROFESSIONAL vrlo brzo ćete osjetiti benefite dermalne podrške u svim stanjima u kojima je potrebno nadoknaditi manjak vitamina D ili MG-a.

Svi Dr.Pasha proizvodi se proizvode od 100% prirodnih i najkvalitetnijih sirovina iz biološkog, organskog uzgoja, bez ikakvih dodataka, punila i konzervanasa te nisu testirani na životinjama. U asortimanu proizvoda je 9 različitih kategorija: deo balmovi, sapuni, balmovi, ulja, linija za bebe, linija za muškarce, linija za tinejdžere, linija za dom i poklon setovi – ukupno 60 proizvoda. Više o njima možete saznati ovdje.

Proizvodi od pažljivo biranih 100% prirodnih sirovina u specijalno razvijenoj formulaciji

Ovo je sjajna prilika da obradujete svoju kožu i pružite joj potpunu njegu Dr.Pasha kremu sa vitaminom D. Ono što treba da uradite jeste:

  • Like Instagram profil drpasha_cosmetics i FB stranicu dobardan.ba
  • Like objave
  • U komentaru označite prijatelja/prijateljicu kojoj daješ preporuku za kremu sa Vitaminom D!

Sretnog dobitnika ćemo proglasiti 7. januara 2022. godine.

Vaš Dobardan.ba i Dr.Pasha – 100% prirodna ručno rađena kozmetika!