Naslovnica Preporučujemo Black Friday u Importanne centru: popusti i do 70%

Black Friday u Importanne centru: popusti i do 70%

Bliži nam se Black Friday groznica - Importanne šoping centar samo za vas u periodu od 25. do 27.11.2021.godine pripremio je posebne i jedinstvene ponude.

Posjetite nas i odaberite najbolje za sebe iz odlične ponude naših brendova.


Od 23.11. do 30.11.2021. god. samo u Carpisa & Carpisa Go prodavnicama možete pronaći akciju na određene artikle gdje imate priliku da svaki prvi artikal kupite sa popustom od 30%, a svaki sljedeći iz ponude sa popustom od 50%.  U Lindex prodavnici čeka vas popust od 20% na kompletan asortiman i 50% na odabrane artikle , dok u Ulla Popken možete pronaći 15% popusta na kompletan asortiman, a 50% popusta na odabrane artikle. Tiffany vas čeka sa 30% popusta na kompletan asortiman i 70% popusta na odabrane artikle. Požurite, jer navedene ponude traju samo 3 dana!

Krizni štab Ministarstva zdravstva KS četvrti put za redom organizira akciju “Vakcinacija prema građanima”. Ovog vikenda, 27. i 28. novembra, ova akcija se nastavlja u Importanne Shopping Centru. Onima koji odluče svoju vakcinaciju obaviti u ovom centru, na raspolaganju će biti prve doze vakcina Moderna, Pfizer i Sinopharm. Vakcinacija će trajati od 10:00 do 15:00 sati, a svima onima koji pristupe vakcinaciji, Importanne Shopping Centar je omogućio besplatan parking i osvježenje.

Blukids prodavnice Vas očekuju sa 20% popusta na kompletan asortiman i 50% na odabrane artikle samo jedan dan. La donna & Alex Max Gerry Weber za Vas su obezbijedili Black Friday popust od 30-50%! Frizerland popust od 20% na cjelokupnu ponudu + Outlet cijene samo 26., 27. i 28.11.2021. do kraja dana! Pink Friday u periodu od 26. pa do kraja dana 28.11.2021. godine čeka vas u Penti BiH prodavnicama sa popustom od 30% na cjelokupan asortiman.  Popust se ne obračunava samo na basic rublje za žene. Parketi Unipan pripremili su popust od 15 % na kompletan nesniženi asortiman.

U Inoma concept store prodavnicama pronađite savršene darove za vaše najdraže i iskoristite BLACK FRIDAY ponudu, te u periodu 25.11. – 26.11. ostvarite do -20% popusta na veći dio asortimana naočala, satova i nakita . FIONA – butik za poslovnu modernu ženu vas čeka sa popustom od 30% na cjelokupan asortiman od 26. do 28.11.2021.god.

Ne propustite i posebne ponude kao i nove kolekcije u vašem i našem “Cesars Improtanne”, “5th Avenue”, “Margo”, Hello Baby”, Kare Sarajevo, Vicko BH, Inn Sport, Watch Line, Top Shop, Muscle Freak, CM Cosmetic Market, Apoteke Sarajevo i Juice & Smoothies.

Sve drage dame koje su u stalnoj potrazi za savršenom frizurom i ovog puta čeka profesionalni tim u frizerskim salonima KS sa posebnih 20% popusta na određene tretmane za kosu. Kako bi vaša ljepota bila potpuna, ne zaboravite i usluge našeg kozmetičkog salona “Selawy”, a za one koji žele mrvicu sunca više, tu su usluge Sunlight Beauty Studija na +1/Mezanin!

Ukoliko ste u kupovinu krenuli sa svojim mališanima, ne morate brinuti gdje ih ostaviti, jer u našoj gaming areni Friendly Fire vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu.

Svakog dana čeka vas i veoma bogata ponuda naših ugostitelja: Restoran “The Place”, “Milkman House”, “Marcaffe”, “Coffee 04” i “Caffe Ambienta”. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake subote Autopraonica Autoputzzer Inn za vaše ljubimce na četiri točka ima promo cijene pranja automobila.

Vaš Importanne centar – centar modernog življenja.