Naslovnica Lifestyle Beauty vijesti brenda Catrice i nove limitirane kolekcije BANG BOOM BROW

Beauty vijesti brenda Catrice i nove limitirane kolekcije BANG BOOM BROW

PROFESIONALNI PROIZVODI ZA IZRAŽAJNE OBRVE

Profesionalna CATRICE Limitirana kolekcija BANG BOOM BROW stvara pune obrve s maksimalnim prianjanjem koje traje od vašeg svakodnevnog do noćnog života. Brow Fix Soap Stylist  sapun za obrve sada dolazi u šest različitih nijansi – savršeno se slaže sa svakom bojom obrva , uključujući trenutni efekt podizanja. Za još više wow trenutaka –  Duo Brow Lift kist za obrve  i sprej za učvršćivanje lica i obrva osiguravaju dugotrajne voluminozne i guste obrve.

To su obrve za nas! Profesionalna CATRICE Limitirana kolekcija BANG BOOM BROW stvara pune obrve s maksimalnim prianjanjem koje traje od vašeg svakodnevnog do noćnog života. Brow Fix Soap Stylist sapun za obrve sada dolazi u šest različitih nijansi – savršeno se slaže sa svakom bojom obrva , uključujući trenutni efekt podizanja. Za još više wow trenutaka – Duo Brow Lift kist za obrve i sprej za učvršćivanje lica i obrva osiguravaju dugotrajne voluminozne i guste obrve.

BROW FIX SOAP STYLIST SAPUN ZA OBRVE

Pronađite svoj savršeni spoj: set za oblikovanje svijetlih, plavih dlačica ili oblikovanja za pune, tamne obrve – sa šest nijansi, svaki tip obrva sigurno će pronaći pravu boju. Učinak liftinga pomaže u stvaranju izražajnih obrva s dugotrajnim volumenom u sekundi.

FIKSIRAJUĆI SPREJ ZA LICE & OBRVE

Besprijekoran make-up, mat i na mjestu: uz sprej za fiksiranje lica i obrva, jedno nanošenje spreja je sve što vam je potrebno da vaš izgled traje. Zahvaljujući zelenom čaju koji sadrži, matirajući sprej ugodan je na koži i održava vaše savršeno oblikovane obrve tijekom cijelog dana. NMPC: 9,85 KM

DUO BROW LIFT KIST ZA OBRVE

Dovedite obrve u formu! Duo kist za podizanje obrva daje obrvama savršeni oblik koji odgovara obliku vašeg lica. Profesionalni duo kist s visokokvalitetnim sintetičkim dlačicama nudi dvostruko veću pomoć: četkajte obrve u pokretu prema gore pomoću spoolie kista, dovedite ih u idealan položaj i zatim ih postavite na mjesto ovalnim kistom. Puni volumen za jedinstvene trenutke. NMPC: 5,65 KM