Naslovnica Lifestyle 7 neočekivanih stvari koje muškarci obožavaju na ženi

7 neočekivanih stvari koje muškarci obožavaju na ženi

pixabay/silviarita

Kada govorimo o ljepoti i privlačnosti muškarci i žene imaju potpuno različite poglede. I dok se mi trudimo namirisati najfinijim parfemom ukloniti i najsitniju dlačicu i kožu učiniti što glatkijom i zategnutijom, oni na nama primjećuju nešto sasvim drugo. Pitali smo muškarce što ih to privlači kod žena, a dobili smo vrlo zanimljive odgovore.

1. “Kada žena lijepo hoda.”
Odjeća može privući muškarca no elegantan ženski hod će pobijediti najkraću minicu ili uske hlače.

2. “Prirodni miris njezine kože.”
Miris kreme ili parfema je ugodan, no miris kože je nešto sasvim drugačije, nešto posebno.

3. “Kada te žena gleda (duže od dvije sekunde).”
Ima nešto posebno u ženskom pogledu. Pogled koji traje nešto dulje zapravo je znak da ste zainteresirani, a njemu to predstavlja nevjerojatan kompliment i izazov.

4. “Njezino lice kada se probudi.”
Pomalo podbuhlo lice i škiljavi pogled ukrašen osmijehom nešto je što nevjerojatno privlači zaljubljenog muškarca.

5. “Raščupana kosa.”
I dok se mi svim silama trudimo da naša kosa izgleda besprijekorno oni to nikada neće primijetiti. No kada se probudite i kada ste potpuno prirodni sa svim svojim manama i vrlinama to će itekako primijetiti.

6. “Kada se stalno smije.”
Vesela, pristupačna i pozitivna osoba je pravi magnet za muškarce. Upravo zbog toga osmijeh je jedno od najjačih ženskih trikova koji pale kod svakog muškarca.

7. “Pjegice na licu.”
Puder je savršen za prikrivanje i najsitnijih nepravilnosti na licu. No ako mislite da će ga vaš savršen ten privući, varate se. Pjegice na licu kao i nesavršene sitnice muškarci smatraju neodoljivima.